Supply planner

Job description

Als Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de volledige planning voor groentezaden van een aantal specifieke gewassen. Je houdt je bezig met planningen op korte, middellange en lange termijn.

Je werkt als Supply Planner nauw samen met andere afdelingen zoals Quality Control, Customer Service en Processing & Packing en stuurt vergaderingen aan met deze collega’s om het supply-proces te optimaliseren. Als Supply Planner ben je met je sterke communicatieve vaardigheden en je overzicht een belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen van Hazera.

Als Supply Planner werk je in een team van zeven collega’s en rapporteer je aan de Team Leader Supply Chain.


Jouw werkzaamheden:
Je stelt voorraadanalyses op ter voorbereiding van de productieplanning en stuurt de bewerking en het verpakken van de groentezaden aan. Je zorgt ervoor dat de voorraad optimaal wordt aangewend en wijst partijen aan orders toe. Vervolgens controleer en bevorder je een tijdige levering. Je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang van het gehele supply chain-proces; van binnenkomst van de zaden tot verzending naar de klant.

Gedurende de dag werk je achter de computer met programma’s als Excel, Word, Outlook, ons ERP-systeem (JDEdwards / OneWorld) en andere bedrijfseigen systemen waarbij je je analytisch denkvermogen en accuratesse combineert.

Wat krijg jij terug voor jouw inzet:

 • Een marktconform salaris;
 • De mogelijkheid om te werken en je te ontwikkelen binnen een grote internationale agrarische coöperatie;
 • Zelf te bepalen werk-privé balans, vanwege een hoog aantal vrije dagen en flexible werktijden;
 • Deelname aan de winstdelingsregeling;
 • Deellname aan ons pensioenfonds;
 • Laptop van Hazera.

Job requirements


We zoeken een nieuwe collega die:

 • HBO werk- en denkniveau heeft;
 • Relevante werkervaring heeft;
 • Graag werkt als onderdeel van een team en een positieve, proactieve houding heef
 • Zorgvuldig en zelfstandig kan werken, stevig in zijn/haar schoenen staat en als een echte probleemoplosser verbeterpunten signaleert en oppakt;
 • Naast de Nederlandse taal de Engelse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk.


Waarom werken voor Hazera:

Werken bij Hazera betekent een professionele bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf in een informele, internationale omgeving. Klant- en marktgerichtheid staan bij ons centraal, evenals werken in teamverband. Andere kenmerken van onze organisatie zijn openheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid.

Ons personeelsbeleid richt zich op ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers met aandacht en respect voor het individu. Kortom, het is prettig werken bij Hazera!


Bekijk onze websites voor meer informatie: www.hazera.nl en www.hazera.com.