Seed Processing Technician

Job description

Vind jij het leuk om uitvoerend bezig te zijn en ben je nauwkeurig? Dan is de rol van Seed Processing Technician op onze plant in Made wat voor jou.


Het gaat om werkzaamheden op verschillende afdelingen binnen de processing plant: Het winnen van zaad uit vruchten en gewas, mechanische bewerkingen van het zaad (schonen, zeven, etcetera) en chemische bewerkingen als ontsmetting en coaten.

Je werkt met groentezaden, een natuurproduct, en daardoor zijn de lots die in de machinelijn worden verwerkt steeds verschillend. Dit brengt een interessante afwisseling tussen handwerk en het werken met machines.


Werken met groentezaden vergt veel specifieke kennis. We zorgen ervoor dat je hier uitgebreid in wordt ingewerkt en bieden je ook na je inwerktraject veel gelegenheid je kennis en vaardigheden uit te breiden.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken van het product op de plek waar je die dag bent ingedeeld, hierbij draag je zorg voor de juiste instellingen van de productielijn, het reinigen van de productielijn tussen productwissels en een stuk van de administratieve afhandeling die bij de werkzaamheden hoort. Werken met de heftruck behoort ook tot de functie, mocht je hiervoor niet over de juiste certificaten bezitten dan wordt je hiervoor opgeleid. Daarnaast draag je als medewerker bij aan het veiligheidsbeleid en het continue verbeteringsproces.

Wat krijg jij terug voor jouw inzet:

  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid om te werken en je te ontwikkelen binnen een grote internationale agrarische coöperatie;
  • Zelf te bepalen werk-privé balans, vanwege een hoog aantal vrije dagen;
  • Deelname aan de winstdelingsregeling;
  • Deellname aan ons pensioenfonds.

Job requirements

We zijn op zoek naar nieuwe collega's die het leuk vinden om afwisselend werk te doen en graag nieuwe kennis en vaardigheden opdoen.

Verder voldoet onze ideale nieuwe collega aan het volgende:


  • Afgeronde opleiding op MBO 4-niveau, bij voorkeur in technische, logistieke of agrarische richting;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is prettig maar niet vereist, starters worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal en een basiskennis van de Engelse taal;
  • In staat om zeer nauwkeurig te werken;
  • Flexibel en leergierig, bereid verschillende taken op andere processing afdelingen op te pakken.


Waarom werken bij Hazera:

Werken bij Hazera betekent een professionele bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf in een informele, internationale omgeving. Klant- en marktgerichtheid staan bij ons centraal, evenals werken in teamverband; we zijn immers onderdeel van een coöperatie. Andere kenmerken van onze organisatie zijn openheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Ons personeelsbeleid richt zich op ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers met aandacht en respect voor het individu. Kortom, het is prettig werken bij Hazera!

Bezoek voor meer informatie onze websites: www.hazera.nl en www.hazera.com.

Interesse?

Stuur dan jouw cv en motivatiebrief. Mocht je vragen hebben over de functie of Hazera, dan mag je altijd contact opnemen.